Simbolistica


            Orhideele sunt tipul de flori de lunga durata si, in special flori elegante, ceea ce le face cadoul perfect pentru multe ocazii. Aspectul lor gratios atrage atentia imediat, si reputatia lor ca si flori exotice si neobisnuite evoca un sentiment de rafinament si inocenta. Astazi, orhideele sunt in general considerate o frumusete rara si delicata. Printre multe tipuri diferite de flori, orhideea detine un loc special, ca fiind una dintre cele mai ademenitoare si captivanta floare, pentru persoanele special din viata dumneavoastra.Orhideele rosii


            Rosul este culoarea focului si a sangelui, este asociat cu energia, forta, puterea si determinism. Culoarea rosie simbolizeaza, de asemenea, pasiunea, dorinta si iubirea.

  

 

 

Orhidee galbene


 

 

            Luminoase si vesele, orhideele galbene aduc un sentiment de

 eleganta pentru orice aranjament floral. O frumusete delicata pentru

ochi, orhideea galbena este o floare izbitoare, un compliment perfect pentru oricine il primeste!
 

 

 

 

 

 

 

 

Orhidee roz

 


 

           Orhideea roz este o floare magnifica. Cultivate pe aproape fiecare continent,

orhideea roz este o floare mai delicata si mai interesanta. orhideele roz sunt cunoscute a fi flori care reprezinta dragoste si afectiune pura. Fermecatoare si gratioase, orhideele roz sunt flori pe care doriti sa le aveti in gradina sau chiar mai mult, pentru nunta ta!

 

 

 

 

 

Orhidee verzi


            Orhideele verzi sunt flori armonioase si mai vesele. orhidee verzi sunt adesea folosite in loc de verdeata in buchete si aranjamente florale, deoarece acestea sunt mai stralucitoare, cauta sprijin pentru alte flori colorate. Aceste flori simbolizeaza intinerire, simbolizeaza viata.